Helgen

Fredag: Då jobbade jag fram till klockan 21, sen gjorde vi smörgåstårtor hemma hs Gynta och drack lite Vin. Carro färgade även mitt hår. 02.30 blev vi klara med smörgåstårtorna haha, så då körde jag och älsklingen hem.

Lördag: På morgonen vaknar jag av att Marvus mobil ringer alarm, ohhh vi skulle på bilträff i Helsingborg. Jag pallade inte och Marcus somnade också om. Efter en stund ringer den igen, fast den här gången var det käre Patrick som ringde. Marcus gick upp för att köra, jag pallade inte så jag stannade hemma hihi.

Han sa till mig att han skulle vara hemma senat 14.30. jag ringde honom och då hade dem precis kommit hem, men dem skulle sätta upp tältet till festen. Det skulle ta max en halvtimme. 15.50 ringde jag igen och då var han hemma, han skulle bar duscha hihi. Men vi kom iallafall hem till Gynta i tid för att hjälpa till med resten, och det gjorde vi, vi "gratinerade" smörgåstårtorna ellerhur Frida haha, mobba inte mig:P  Men festen sattes igång och vi började dricka. Kvällen blev lyckad och vi hade ball, satt och prata med Carro, hon är en trevlig prick hon! Satt även och pratade och shotade med Pia och min älsklingsFrida, men hon försvann ganska snabb när jag började bli berusad, hon tycker inte om när jag är full hihi. Sen blev det även lite dans och kramkalas innan vi stack hem. Festen höll på till 04 imorse och har fått höra en del roliga saker haha, Jag och Marcus stack hem runt 01 för jag ville hem, hade hållt på sen 17.30 så började förfan att bli bakfull hihi. Jag vet, jag är lite knäpp jag! Sen skulle vi hem till Milla också.

Söndag: Idag har det inte hänt så mycket, träffade patrick lite men han ville inte med ut. Sen skulle jag och Marcus köpa vinterjacka till Milla för hon fryser ganska mycket när vi bara sitter stilla. Vi hittade en jättefin:F Den är brun med svart fleez inåti. Efter det stacka vi hem till Gynta för Marcus skulle hjälpa till med att ta ner tältet. Jag satt och tog det lugnt och drack en massa vin hihi.Marcus och Gynta stack sen för att laga någon bil. När dem blev klara var det dagd för Pizza, medans dem fixa det satte jag vägga på det andra tältet och Anneli tände en massa ljus, så det blev varm och mysigt där inne hihi. En stund efter pizzan stack jag och Marcus hem.

Jag hade både druckit en hel del vin och lite kaffe, så när jag kom hem var jag på topp så jag började städa mitt rum, sen duschade jag, så nu är hela min omgivning fräsch hihi. Dags att sova, god natt!!

Puss&Kram


HIHI

Igår var det fredag. Först var vi och besktiga Marcus bil, det gick väl sådär hihi, där stod även Patrick och väntade:d alltid lika trevligt att träffa honom. Efter det körde vi till panduro hobby för att köpa present till Anneli och sen köpte vi hårfärg.

När klockan blev 14.00 så skulle jag jobba. Jag jobba, jobba och jobba. När lockan blev 21.00 kom Marcus och hämtade mig. Vi skulle hemm till Gynta för att göra smörgåstårtor till dagens fest hihi så jävla ball vi ska ha idag!!

Men med smörgåstårtorna gick det väl som det gick haha men ball hade vi. Anneli skulle vispa grädde, och det gjorde hon men alldelses för lös och det märkte vi efter att vi lagt i kaviarn, och då gick det inte att vispa den längre haha. Vi försökte och försökte i säkert två timmar men resultatet blev bara grädde i hela köket hahaha! Marcus och Gynta fick köra och köpa mer grädde och kaviar, under tiden så färga Carro mitt hår. Tack Carro!! När väl grädden kom så blev allt lyckat till slut:D och jag hoppas att dem är goda.

Nu sitter jag och väntar på att Marcus ska komma hem för mitt nagelack ligger i hans bil som jag tänkte använda nu. Men får göra något annat sålänge:D

Ikväll ska vi festa!!
PUSS&KRAM
 


Vilken jobbig dag

Idag när jag vaknade mådde jag skit. Jag hade feber, ont i kroppen, ont i huvudet och hade frossa. Jag började nästan gråta, tänkte direkt på svininfluensan:S. Jag ringde till influensaupplyssningen för att fråga om jag hade fått svinis. Hon sa att jag inte skulle vara orolig om jag hade fått den för den är inte farligare än en vanlig influensa, men hon trodde inte jag hade det men skulle jag må sämre skulle jag åka in till vårdcentralen.

Så hela dagen idag har jag bara legat i sängen. Marcus ha varit här tre gånger idag, första gången stanna han en halvtimme och bara mös en stund, andra gången kom han med Gynta för att hämta Milla så att hon fick komma ut lite och tedje gången stanna han med mig och tittade på idol. Det var pinsamt att visa sig så för Gynta haha undra vad han tänkte. Jag hade glasögon, morgonrock och allmän ofräsch haha.

Men nu under småtimmarna mår jag ganska hyfsat. Jag har ingen feber längre men har fortfarande huvudvärk och är lite sådär halvyr, det är jobbigt att stå upp hihi.

Nu har jag varit uppe en stund med älsklingen så nu har han åkt hem och jag ska försöka sova igen. Vill ju vara frisk till helgen.

Puss&Kram

Så söt

Måste bara lägga till en sak:

Satt hemma hos Gynta idag och lilla Milla frös, Carro hämtade en tröja till henne som hon sedan fick på sig:


Vilka problem

Jag trodde vi hade pratat ut ocm allting och allting var löst, nu har allting ordnat upp sig med Frida även fast hon fortfarande är ledsen och har all rätt till att vara, så ska nästa problem komma. Jag håller fullstäningt med Caroline att det vi gjorde var fel, fast det absolut inte var meningen så blev det som det blev och jag är jävligt glad över att jag och Frida pratade om det.  Jag håller även med om att den ända som har rätt och anledning till att vara arg och ledsen, det är Frida. det Stephanie blev ledsen och arg förstår inte jag, för hela denna grejen handlade inte om henne utan Frida. Men det är klart att om hon kände sig mobbad och bortglömd så ska hon ju berätta det, och det gjorde hon och vi pratade om det och allting var löst i princip, för alla får ju säga vad dem tycker och känner.


Men nu måste jag skriva vad jag känner. Läste precis Stephanies blogg och jag blev ledsen och arg. Vi satt hemma hos Gynta, där Caroline bor och får vara precis var hon vill, anledningen till att hon inte sa något var för att hon inte var delaktig i vår konversation över huvudtaget, ska hon bara börja prata och säga vad hon tycker?! NEJ!

Man har en blogg för att kunna uttrycka sina tankar och känslor, och det var exakt det vi tog upp i vår konversation hemma hos Gynta, och Stephanie, du höll med om det ellerhur?! och du sa även att du skulle förbättra dig på det, så i mins ögon så har du ju inte gjort det. Caroline var inte med i vår konversation, men det var en del av hennes liv som hon ville berätta och skriva vad hon tyckte och kände, det tycker inte jag är snacka skit.

Så nu har jag skrivit vad jag känner!! 
Och detta betyder inte att jag är sur på dig Stephanie, för det är jag absolut inte!!


Men annars har min dag varit bra dag. Jag jobbade från 7.30-13.00 sen åkte jag in till stan för att hjälpa Frida att hitta en present till Gynta, vilket vi gjorde men som ho inte köpte idag. Sen gick vi in på JC och där hittade Frida en skitfin T-tröja där det stog i stil med "How does it feel to knock on heavens door? How deos it feel to be backon the road again?" (inte så bra på engelska) oxh Frida sa att det relaterade mycket till olyckan som Gynta varit med om ocn jag fick rysningar ihela kroppen och sa att vi var tvugna att köpa den, och det gjorde vi som en liten förskottspresent hihi. Efter det fikade vi, mysigt!

en perantes: patrick ringde mig när vi fickade och han frågade vad jag gjorde, jag sa att jag var och fikade i stan, så sa han direkt "jaha okej, hälsa frida då haha"

Efter fikandet åkte vi hem till Gynta för att lämna presenten ovh sen hände det inte så mycket mer. Frida åkte hem, Gynta gick in, och jag och Marcus åkte hem till mig. Marcus somnade efter 10 minuter och sov tills han skulle hem och jag tittade på idol och fick feber:D

God natt! sov gott!!

Puss&kram


Återberätta

Jag läste precis Fridas blogg (fridafritzon.blogg.se) och ville återberätta två saker.

Sak ett:
Som sagt så hade vi en lång diskution igår, jag, Frida, Stephanie, Marcus, Gynta och Jocke. Som Frida sa så tror jag inte att det kommer bli helt utrett, man kommer alltind ha det i tankarna, men och andra sidan så har vi pratat ut om det och allting är löst så jag tror att om ett tag å kommer detta ligga bakom oss och vi kan umgås alla som förr, för det är underbart när alla är tillsammans, för detta handlar om mycket nära vänner som jag bryr mig väldigt mycket om och vill aldrig förlora dem. Dem är mina närmaset vänner, men min familj är Marcus, patrick, Milla och Womba och så kommer det alltid att vara. jag kan inte beskriva vad jag menar med familj, men jag hoppas ni förstår ändå.

Närmaste vänner:
Gynta, Frida, Stephanie och Jocke. Jag älskar er

Familj: Marcus, patrick, Milla och Womba Jag älskar er

TVÅ OLIKA SORTES KÄRLEK MEN BÅDA SORTERNA ÄR MYCKET VIKTIGA FÖR MIG!

sak två: Gyntas familj. Man känner sig så välkommen när man kommer dit, man känner sig fri. Det känns som att man är på semester. Annelie är en underbar mamma som välkomnar alla på det bästa sättet. jag älskar att komma dit, även fast vi bara sitter där och umgås så är det underbart. dem bryr sig inet om man öppnar kylen och tar lite mjölk till kaffet för det är självklart för dem, och det är underbart.









Vilken underbar början på "Millas dag"

Vi g  är det Millas dag, och det menas med att allt som händer idag görs för Millas skull. Jag vaknade jag av ett sms från älsklingen där det stod "godmorgon gumman, hur är det idag? glöm inte att träna Milla innan hundkursen idag du är mitt allt, älskar dig".

Jag steg upp och tänkte att jag skulle gå ut med Milla innan frukosten, men sen slog det mig en tanke, varför inte ta två flugor i en smäll. Jag leade upp mammas picknick korg och fyllde den med mackor, yoggi, o´boy och kaffe. Jag tog filten och korgen och cyklade ner till havet med Milla. Jag fäldeut min filt och vi satte oss (Jag och Milla) ner och åt lite frukost. När vi hade ätit klart skulle Milla gå förbi mig på bryggan och självklart så trillar hon i hahah naw, och med sig tar hon min sko som bara flyter längre och längre ut.Jag ber Milla att hämta den och efter ett tag så gör hon det ocg springer lyckligt in med min sko i munnen så jävla söt:D Sen sprang Milla runt och lekte själv, både på land och i vattnet. Jag sattemig ner, tog en kopp kaffe och en cigg och läste en bok som jag har fått låna, en bok om att förstå din hund. Mycket bra. Efter ett tag cyklade vi hem igen.

När vi kom hem tränade jag och Milla på trick. Hon kan numera sitt, ligg, rulla runt, tass, high five, high ten (ibland) och det nya tricket som vi lärde oss idag puss&kram. Vi ska lära oss fler trick sen:D Hon ska bara få vila lite för är mycket trött nu:D Jag därimot ska in och duscha och sen får jag se vad som händer:D

Ikväll blir det hundkurs. JIPPI!! Fick även reda på idag att jag ska jobba på onsdag kväll 14-21.10 så så blev det med min plqnering hihi. Uppdatering kommer kanske ikväll.

Puss&kram!!





Då var denna helgen över

Ännu en helg slut, men denna helgen har varit mysig:D Som sagt så var vi i ystad i fredags ocg igår var vi (jag, Marcus, Frida och Gynta) hemma hos gynta och åt. Vi skulle ju egentligen bli fondue och såser från elyssé, men nej, killarna är så dåliga på att planera haha. när klockan var halv sju körde vi och handlade och då skulle vi helt plötsligt inte köra in till stan och köpa såser utan vi kunde lika gärna handla det på willys, sen skulle vi inte ha fonude i heller så det blev grillat med potatisgratäng sallad och sås haha, men det blev iallafall bra till slut.

Senare på kvällen vid 23-tiden stack vi hem till patrick och drack vidare med det gänget som satt där hemma. Jag var bara med i en timme kanske sen var jag tvungen att lägga mig för mådde verkligen skitdåligt, hade ont i huvudet, ont i halsen, mådde illa, var yr och hade nog feber så kunde inte sitta i ljuset var tvunget att gå in i ett mörkt rum. Marcus ville juinte köra hem förrän gynta var aspackad, och det blev han ska jag lova. Men dem hade kul. när klockan var 03 så fick jag komma hem till min säng hihi;D
 
Idag var vi (Jag, Marcus och Milla) först på limhamnsfältet med Patrick och Womba, det var mysigt:D sen körde vi hem till Gynta. Vi satt bara och snacka lite och hade allmänt trevlig, Frida skulle också komma dit senare. Sen efter ett tag ringde Stephanie till mig och sa att hon var ledsen och arg på vissa saker som jag hade gjort, och sen blev det bara värre och värre, jag blev arg, Jocke blev arg och Frida blev arg så vi bestämde oss för att träffas och prata ut om det. Och det gjorde vi, dem (Stephanie och Jocke) kom hem till Gynta och vi pratade. Efter en lång och spänd diskussion så löstes allt till slut:D JIPPI!!

Imorgon ska jag försöka sov ut för jag är så trött på dagarna för att jag inte kan sova om nätterna för jag är jättefökyld. Vill vara pigg och bli frisk, Marcus ska ändå jobba så jag behöver inte tänka på att jag ska till honom son jag alltid annars gör hihi. Och på helgerna tänker jag bara på att jag inte vill förstöra hela dagen genom att sova, men imoegon ska jag försöka. Sena på kvällen ska jag och Milla på hunkur.Jag ska försöka få med Marcus men vi får se hur det går hihi. Sen på tisdag ska jag jobba, Onsdag ska Marcus komma hit på dagen sen påkvällen får vi se:D På Torsdag har jag ingen aning, inget inskrivet i almenackan. På Fredag ska jag jobba kväll 14-21.10, efter det ska jag hem till Gynta och göra smörgåstårta till festen som Gynta ska ha på Lördag:D

Så, nu har jag skrivit nästan hela min vecka:D uppdaterar om ändricgarna som alltid uppstår även fast jag ogillar det hihi.

God natt, sov gott!


Ja, Jag är lite dålig på att skriva märker jag haha

Denna veckan har varit mycket lugn, har bara jobbat tcå dagar, men i och för sig så är jag genom förkylt.

I Torsdags blev det bilträff i Lödde som vanligt, det var svinkallt. Jag tyckte mest synd om Milla för alla ljuden så vi satte oss i bilen, men åkte med PATRICK:D så jävla härligt att träffa han igen. Jag älskar verkligen den personen, han är så jävla underbar och min bästa killkompis, bara så jävla synd att vi inte träffas så mycket längre:( men det får vi ändra på.

Igår var vi i Ystad på ännu en bilträff:S men det var nfaktickt trevligt:D Fick äntligen pratan ut med Frida, en sån fruktansvärt härlig känsla, en stor sten fall från hjärtat:D JAG ÄSLAR DIG FRIDA!

Det som var mindre roligt var att det var personer som tycker samma sak som jag, men inte vill erkänna det när det väl kommer till kritan även fast alla hade sagt att att dem skuloe stå bakom mig, så jävla lågt tycker jag, sjönk verkligen i mina ögon det trodde jag verkligen inte. Blev så besviken när jag fick höra det. Gynta och Marcus stod iallafall för vad dem hade sagt och tycker, tack för det:D

Idag ska jag, Frida, Marcus och Gynta käka fondue och ha det allmänt mysigt:D

ojdå.....

Har inte skrivit blogg på jättelänge ju:D Men vad ska man göra? Har haftlite att göra. Hela förra veckan jobbade jag, det jobbigaste var nog att sluta kl 23 på torsdagen och sen börja 6.50 på fredagen, okej jag vet, för dem flesta är inte det något alls. Men jag är en så person, vet jag att jag ska jobba tidigt dagen efter så måste jag lägga mig tidigtnormaltsett lägger jag mgig 22, men jaq kan sträcka ut det till 23 om jag gör något speciellt, skratta omn vill:P

I helgen hände det inte så mycket,i fredags körde vi mest runt och kolla på olika olyckor som hände på den olyckdrabbade dagen, den 11 september. Det var faktiskt givande.

I lördags mådde jag skit, vi var hemma exakt hela dagen och gjorde ingenting. Detn stora händelse på dagen var att vi cykla ner till havet så att Milla fick bada lite, fyfan vad hon lukta äckligt sen hihi det var bara direkt in i duschen haha. Stephanie bjöd hem oss på kvällen på lite mys, men som sagt så mådde jag skit, jag ville bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv hihi, det gjorde älsklingen också, han passade upp mig hela kvällen:D Men Marcus har ingen ro i kroppen. Kl 23 körde han hem till Gynta för att hålla honom sällskap lite, men jag palla inte så jag och Milla somna i soffan istället. Sen när älsklingen kom hem så la vi ods i sängen, men jag kunde inte sova, jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag somna säkert inte förrän kl 06på morgonen:S men kunde sova länge sen på söndagen.

På söndagen var det älsklingens tur att vara sjuk hihi jag smittade honom stackaren, han blev jättesjuk men han ska ändå tvunget ut ränna så han är fortfarande i frisk, det är ju inte jag heller men jag är inte så sjuk som älsklingen. Men denna dagen hände inget speciellt, vi var och hälsade på Gynta lite sen körde vi hem och somna tills det var middag, sen körde älsklingen hem efter Millas kisserunda så kollade jag på ensam mamma söker. Sen somna jag gott.

Idag har jag jobbat. Efter det körde vihem till älsklingen och åt lite sen körde vi ju självklart hem till Gynta hihi. På kvällen var vi på hundkurs:D Det var svinball och Milla var skitduktig, hon lät till och med människor hälsa på henne om hon fick godis:d Nej det var skitkul så ser fram emot nästa måndag:D

 

Sov gott & dröm sött!


Ny dag

ja då var det Tisdag, och i schemat står det jobb hihi:D ska jobba 14-21.10, men det ska bli kul. Lille RexMex ska på valpkurs idag, ville gärna följa med men kan ju inte tacka nej till jobb för det så får följa med nästa gång istället och se hur duktig Rex har blivit.

Jag är så rädd att jag ska få jobba med en viss person:S och jag hatar henne. Hon är rent ut sagt elak. Det skulle inte förvåna mig om jag får jobba med henne för jag har alltid en sån otur, men vi får hoppas på det bästa.

Haha, Milla ligger i sängen och är helt utslagen, vi har varit ute på en lång runda och kastat boll, hon har fått en ny boll som hon inte kan ta sönder:D Men snart kommer älsklingen och då kommer hon flyga upp från sängen hihi. Om jag inte ska jobba imorgonbitti så ska jag nog träffa Stephanie ikväll..yee:D Och även alla andra såklart!


Föresten så ska jag försöka hitta upp en hundpsykolog som kan hjälpa Milla, för hon behöver verkligen hjälp för hon mår ju inte alls bra av att vara så rädd, så vi får se hur det går med det. 

Kort och dystert inlägg

Jag känner mig så ledsen, jag vet inte varför men jag brukar faktiskt bli det vid den här årstiden när det är kallt, blåsigt och allmänt tråkigt väder.

Jag känner mig ledsen, fast jag inte har någon anledning att vara det. Jag känner mig så ensam, fast jag absolut inte är det. Jag har världens bästa pojkvän, världens bästa hund och världens bästa vänner. Den här åstiden är så fruktansvärt jobbig och ännu jobbigare är det för Marcus och mina vänner, förlåt!

Minsta lilla felsteg eller minsta lilla dåliga kommentar så kommer jag börja gråta. Jag vet inte varför men det är alltid så vid den här årstiden. Det känns som att mitt liv stannar.

Jag ser mitt förflutna, men jag ser ingen framtid!


Ja, då ändrades mina planer...SOM VANLIGT!

Jag är en äkta planerare:D Jag måste alltid veta vad jag ska göra, hur jag ska göra det och när jag ska göra det.
Denna helgen hade vi bestämt att vi skulle hem till Stephanie idag och umgås, spela lite spel, dricka lite, ja baraumgås och ha det trevlig.

Imorgon hade vi besämt att vi bara skulle vara hemma jag, Marcus och milla och ha lite myspys, titta på film och äta godis:D

Fredagen blir som planerat, men för ca. En halvtimme sen Ringde Konrad, en kompis från Tygelsjö, och fråga om vi ville komma hem till honom imorgon på födelsedagsfest för han har precis fyllt 19 år.
Självklart vill vi vara med och fira hans födelsedag:D Men hatar att ändra planerna, jag måste alltid veta vad jag ska göra, och har jag skrivit in det i almenackan så blir jag skitsur om det ändras haha. Men det ändrades iallafall till något positivt så det är bra:D

Tack för din inbjudan Konrad det ska bli trevligt:D

varför har man fördomar?

Igår satt vi hemma hos Gynta och pratade lite, vi började prata om kamphundar.

Vad är en kamphund?  Om man ska förbjuda kamphundar, vilka hundar är det då man syftar på?
Är det en hund som används till hundkamp där hundar slåss tills dem skadar sig allvarligt eller dör? I så fall så är det redan förbjudet eftersom det är förbjudet med hundkamp i Sverige. Det är heller oftast inte dessa som hamnar på löpsedlar.
Är det hundraser som har en historisk bakgrund inom hundkamp? I så fall så är det helt andra raser än dem som media syftar på. Shar pei (de söta skrynkliga som brukar vara på vykort) Boston terrier (vanlig sällskapshund bland äldre damer) Bullterrier (som bullterriern Rosa som författarinnan Barbro Lindgren skrev om i ett antal barnböcker) Akita inu, Tosa, Boxer, och en hel del andra hundraser har alla helt eller delvis bakgrund som kamphundar.

De egenskaper som gör en hund till en "bra" kamphund gör den inte nödvändigtvis farlig eller aggressiv utan samma egenskaper används inom alla möjliga hundsportgrenar där hunden måste vara envis och uthållig vilket är i princip alla hundar.

En övervägande mängd av de hundar som omnämns som kamphundar i pressen har heller alls ingen särskild koppling till hundkamp ur ett historiskt perspektiv utan är blandningar mellan en mängd olika hundraser, och då är det ju missriktat att försöka  komma tillrätta med problemet genom att förbjuda hundar med just kamp bakgrund som inte alls nödvändigtvis är dem som syftas på när ordet kamphund står på löpsedeln.
Enligt media så är kamphund en aggressiv hund, vilken ras eller blandras som helst.

Vilken hundras som helst kan vara aggresiva, den mest aggresiva hunden i världen är Chihuahua, men en sådan liten hund hade ju inte kunnat attackera en människa eller en annan hund som samma sätt som dem stora hundraserna.

Jag förnekar inte att Amstaff, rottweiler eller pittbull är helt oskyldiga, för det är dem inte, men det beror mycket på att dem hamnar i fel händer, till folk som tränar dem till att bli aggresiva. Andledningen till att man använder stora hundar är ju såklart för att dem är starkare. DET ÄR ALDRIG HUNDENS FEL UTAN ÄGAREN!
 
Har ni tänkt på det, när en hund attackerar en människa så kan det lika gärna vara ägaren som har gett den en order, som ett levande vapen, men ändå är det hunden som avlivas och inte människan, hunden lyssna ju bara på sin ägare den vet inte vad som är rätt eller fel.

När en människa misshandlar en hund får den en djurförbud, men när en hund misshandlar en människa så blir den avlivad direk. Varför är det så orättvist? hundar är också levande varelser.


Jag själv har en Amstaff och hon är absolut ingen kamphund utan en familjehund,tänk till innan du tar förhastade slutsatser!





Vilken lättnad

Var hos veterinären igår för att kolla Millas knuta. Veterinären pratade ungerska med Stephaniehaha fattade inte ett skit, men Stephanie översatte. Han sa att kan kunde inte säga vad det var genom att bara känna på den, det kunde vara enn vävnadsklump som är helt ofarlig men även en tumör:( för att få reda på vad det är måste man ta bort den och det skulle bli svindyrt och jobbigt för Milla.

När det gäller Milla så bryr jag mig inte om pengar, hon är värd alla pengar i världen men vill inte usätta henne för en sån smärta om det nu inte är en tumör. Han sa att han kunde ge henne en steroidspruta och om knuta försvinner om 2-3 dagar så ar det inte en tumör, men blir den större eller fortfarande lik stor så är det troligt att det är en tumör:(

Efter veterinären körde vi till Svågertorp för att Gyntis skulle köpa nya skor och jag och älsklingen skulle ha Mat:D Vi körde hem til Gynta för att äta, när kom ditså blev han också hungrig, jävla pajas haha. Vi fick då köra till Vellinge för att köpa pizza och där plockade vi även upp Frida. Vi körde hem tillGynta igen och där fick Stephanie värsta idén och att starta ett bussbolag haha. Lång historia! Sen splittrades alla, Frida och Stephanie stackmoch käka sen stack Frida till stan och Stephanie till Bunkeflo med Frick. Jag stack och jobbade och Marcus ochGyntas gjorde de dem är bästa på. INGENTING! HAHA.

Klockan 23 kom älsklingen och hämta mig och körde mig hem direkt, jag var tvungen att lägga mig hade migrän.


Idag när jag vaknade kollade jag direkt på Millas  knutan, DEN ÄR NÄSTAN BORTA!!:D Så glad jag blev. Jag tog ut henne på en lång runda:D

 Idag händer det faktiskt inte så mycket. Marcus är med Patrick i Göteborg och lämnar någonting. Han är på väg hem. Efter det ska vi följa med Stephanie och byta en sak till Fricks bil sen vet jag faktiskt inte, vi får se:D Senare ikväll ska iallafall Rex på valpkurs och jag ska jobba:D.



Milla sover som vanligt!
      
                        Milla sover som vanligt:D

RSS 2.0