POLISEN!!

Igår satt vi hemma hos Micke, tittade på film och smaska på snacks. Vi såg twilight, världens bästa film. Har ni inte sett den så MÅSTE ni se den. tvåan kommer snart ut och den ska vi se:D

Klockan närmade sig 00.00, filmen tog slut så vi körde hem. Marcus bil är i sönder, han var tvungen och tvärbromsa för en annan bil och körde rakt in i trottoaren så hela underdelen flyttade sig.

Så vi har lånat en kompis bil. Igår när Marcus körde mig hem var där en polisbil på gessievägen av alla ställen. Den körde efter oss, den låg bakom oss hela vägen hem. När vi väl stannade ÍNNE i Gessie sätter bilen på blåljusen. Vi skulle hoppa ut ur bilen, men polisen ber oss stanna i bilen, jag frågade om det va okej om jag tog ut Milla för om polisen hänger över Marcus som sitter i bilen hade hon blivit tokig. Så jag tog ut henne och stod en bit bort för att lugna ner henne och det gick bra.

Marcus får blåsa i ett alkotest och han får ge körkortet till the bad cup. Haha det är faktiskt sant. Det var en snäll polis och en bad polis. Den snälla polisen stod och prata med Marcus medans den adra kolla upp körkortet och bilen. Det kom fram sen att bilen inte var skattad och att det var körförbud på den. Men det hände ingen, dem sa att han kunde köra hem bilen till Tygelsjö, men sen skulle den stå där tills den blivit skattad.

Men fatta så rädd man blev, fast man viste att man inte hade gjort något så blev man helt skakis. Jag rökte cigg efter cigg medans Marcus satt i bilen och pratade med polisen. Men sen körde dem, och Marcus körde hem.

Idag är jag ledig från skolan, men kan inte vara hemma för att pappa jobbar natt så han är hemma nu på dagen. Det går absolut inte att vara hemma då. Jag vaknade 9.20, steg upp, klädde på mig, bredde mackor och packade ner dem i väskan sen gick jag. Marcus hämtade mig 9.40, Han skulle jobba så jag fick följa med. Men det är lugnt för han jobbar hos Micke och Micke har verkstaden bredvid sitt hem så här sitter jag nu;D Framfär brasan och lyssnar på musik.

Ha en bra dag!
Puss&Kram

Ett bra tag sedan!

Ja, nu var det jävligt länge sedan jag skrev:D Efter den jobbiga tiden jag hade så har det blivit mycket bättre. Helgen innan jag började skolan så ville Patrick muntra upp mig så han bjöd med mig och Marcus till hans sommarstuga i danmark. TACK FÖR DET PATRICK! Det var helt underbart och jag kunde verkligen bara slappna av. Vi åt gott, drack gott, spelade spel, kollade på film, gick i skogen. Det var bara helt underbart och jag mådde mycket bättre när vi kom hem.

Sen jag skrev sist har det hänt en hel del. Men dem största sakerna är nog att jag har börjat i skolan:D och även om du inte tror på det, så är det skitkul! I och med att jag har jobbat som vårdbiträde i två år så är det mycket som man inte änkt på eller gjort helt fel, så det är mycket intressant.

Patrick och Nete har köpt hus:D så grattis till er och hoppas det går bra:D ska bli kul sen när vi ska packa upp allt:d för jag hoppas verkligen att jag får hjälpa till för det är såå kul att packa upp saker i ett helt tomt hus och göra precis som man vill.


Just nu mår jag hur bra som helst, okej det finns vissa dagar man inte vill ha, men det får man stå ut med. Och nu har jag och Marcus varit tillsammans i 4 år och 9 månader och varit förlovade i 2 år och 9 månader och jag är fortfarande kär, inte nykär, men kär och jag älskar honom över allting annat. för er som undrar så mår Milla också bra:D Vi har börjat på wight pulling och det är skitkul. Hon har inte fått dra vagn än, men hon har dragit vikter ute i skogen, hon övertrött hihi.  Nu ska jag mysa med millis framför brasan lite så....


....Puss&Kram!

RSS 2.0